tirsdag 8. mai 2012

Pottevarmer


Våren kommer snart for fullt, og været blir stadig varmere, men det er likevel godt å ha noen gode plagg å varme seg på enda en stund. Og siden potteplanter også trenger litt varme (spesielt de i plast...) ble denne blomsterpottevarmeren til. Eller, egentlig var det en prøvelapp som aldri ble riktig, da garnet var og ble for tykt (rart det der...). Til tross for utallige pinnestørresler opp, og mamma sin noe sarkastiske teori  om at garnet ble tynnere for hver gang jeg rekte opp, så klarte jeg  aldri å finne formelen for at pinner, garn og mønster skulle bli min neste strikkejakke. Og dermed ble det noe annet nyttig av nøstet, nemlig blomsterpotteskjuler.


Jeg er førnøyd, min lille plante virker fornøyd (i hvert fall så fornøyd som en plastplante kan bli), og da er jo alle fornøyd, selv om det ikke blir noen jakke i DSA Sulka på meg. Men nytt garn er for øvrig kjøpt inn til det prosjektet, så jakke skal det nok bli likevel.

For de som er interessert i oppskriften på blomsterpotteskjuleren så er det bare å følge linken. Oppskriften brukes på eget ansvar.


3 kommentarer:

 1. Så søt pottevarmer;) forseggjort er den i allefall;)

  SvarSlett
 2. Hihi, den var søt! Jeg har hørt rykter om at plantene trives om man snakker til dem, men om man i tillegg strikker til dem, må de da VIRKELIG trives! Kanskje noe å prøve for meg som absolutt ikke har grønne fingre...

  Takk for hyggelig kommentar på bloggen min! (o:

  SvarSlett
 3. Det var fin pottevarmer -kan tenke meg planten din koser seg der :-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails