onsdag 7. september 2011

Strikkelyst


Strikkelysten har ikke vært på topp i vår og sommer, mye på grunn av liten tid til andre ting enn jobb og familie. Nå er imidlertid Lille-prinsessen kommet til verden og vi har vår første dag hjemme alene. Da passet det fint at postbudet hadde med en pakke fra strikkenett.no, som blandt annet inneholdt denne fine boken. Jeg har bladd litt i forfatternes tidligere bøker, men vi har ikke helt funnet tonen. Denne har jeg derimot bare så vidt bladd i, og det er allerede mange prosjekter som jeg klør i fingrene etter å starte på. Tittelen er derfor veldig treffende for min del, siden den er en skikkelig strikkelyst-booster.

Før jeg starter på noen av prosjektene i denne boken skal jeg imidlertid gjøre ferdig hentejakken til Lille-prinsessen. Den  rakk nemlig ikke å bli ferdig, da jeg var litt seint ute med å starte på den, og hun hadde det litt mer travelt med å komme ut enn jeg beregnet. :)

7 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med lille-prinsessen.
  Godt å høre at strikkelysten er på vei tilbake!

  SvarSlett
 2. Velkommen tilbake, og gratulerer med lita frøken! Blir spennende å se det fine du skal lage utover høsten! :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med ei prinsesse!
  Gleder meg til å se prosjektene dine framover;)

  SvarSlett
 4. Takker for lykkeønskninger :)
  Og gratulere så mye med en liten prinsesse selv.. Håper vi får se hentesettet når det er ferdig ^^
  Godt å høre at strikkemotivasjonen er på vei tilbake. Er jo så moro. Men kan skjønne at med en liten en, strekker ikke tiden alltid til.

  SvarSlett
 5. Gratulerer med ei lita jente!! Med høsten kommer gjerne strikkelysten tilbake automatisk, men det gjør da ingenting om en bok kan bidra litt også. :-) Denne ser spennende ut. Ha en fin helg!

  SvarSlett
 6. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min, og ikke minst: Gratulerer med ei lita tulle! Og det var fint å få enda flott blogg å titte innom =)

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye med liten baby! Sitter selv hjemme med en liten skatt i fanget, det er så herlig med disse små, varme byltene! <3

  Kjempefin blogg du har!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails