søndag 7. november 2010

VotterDa halsen til prinsessa var ferdig fant jeg ut at hun trengte votter til vinteren også. Etter det jeg har hørt så er det tovede votter som gjelder når det er som kaldest, så da ble det et sett etter denne oppskriften. Mens jeg strikket syntes jeg vottene ble veldig lange og spisse på toppen (eller egentlig litt på skrå oppover på toppen), men trodde dette sikkert kom til å ordne seg etter toving. Det gjorde det da ikke, slik at jeg måtte frem med nål og garn og fikse litt. Deretter tovet jeg en gang til, for det som er kjekt med tovede ting er jo at de lett kan fikses. Jeg måtte selvfølgelig sjekke oppskriften for å finne ut hvorfor i all verden vottene ble så rare, og da så jeg at mens jeg hadde felt i begynnelsen av hver omgang skulle jeg ha felt på begynnelsen av hver pinne. Altså ikke oppskriften det var noe feil med, men strikkeren. :)


Vottene er strikket i lilla 2-tråds merino fra Nøstebarn. Veldig fornøyd med det garnet. Det tovet veldig bra og det ble gode og myke votter selv om de ble ganske tykke etter hvert. Så fornøyd ble jeg at jeg vurderer å strikke noen sånne i julegaver, men da feller jeg nok til tuppen slik det står i oppskriften

Takker forresten for gode innspill på fargekombinasjon på halsen. Jeg hadde veldig lyst til å gå for sennepsgul, men klarte ikke å finne en nyanse som sto godt til lillanyansen, så derfor gikk jeg til slutt for noe så kjedelig som mørk lilla på lys lilla. Det ble da ganske fint det og, selv om det ikke er en veldig tøff kombinasjon.

2 kommentarer:

  1. Nydelige votter! Så søte :)
    Godt du fant ut av feilen.. - det er jammen fort gjort med sånne feil, og kan være fryktelig irriterende.. hihi.. men da blir det iallefall bedre neste gang!
    klem

    SvarSlett
  2. Så fine votter, og for en kjekk blogg du har :o) JEg har lagt meg til som følger!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails