søndag 9. oktober 2011

Rull, rull, rullehals...

I går var jeg plutselig fri for strikkeprosjekt og gikk derfor til garnlageret mitt og hentet ut to nøster Pickles Økologisk Håndspunnet Bomull, tjukk i en dus rosafarge og strikket meg en Rullehals. Jeg brukte ikke mange timene på halsen, og det er så deilig med slike prosjekt som blir ferdig nesten før man får begynt. Jeg ble så fornøyd at nå er jeg litt lei meg for at Pickle har sluttet å føre dette garnet, for ellers tror jeg mer garn hadde blitt kjøpt og flere halser strikket. Jeg får trøste meg med at det sikkert fungerer å strikke en slik hals i annet garn også.

Det eneste som er litt kjedelig med dette garnet (det gjelder den tynne økologiske bomullen som de fortsatt fører også) er at jeg blir så tørr på fingrene og får etterhvert sår nå jeg strikker med det. Jeg er allerede sår på fingertuppene bare etter de få timene  jeg brukte på denne halsen, og da jeg strikket teppe til storesøster ble det enda verre. Er det flere enn meg som har opplevd dette, og hva kan det eventuelt skyldes? Jeg har ikke strikket så mye med bomull ellers, så tenkte det kunne skyldes at bomull er litt stivere enn ull og derfor sliter mer på fingertuppene, eller kan det være at de bruker et stoff under fargingen som jeg reagerer på? Siden jeg egentlig liker garnet veldig godt er det litt synd at jeg reagerer, men det er vel ikke noe å gjøre med. En deilig hals ble det uansett.5 kommentarer:

 1. Det var en flott rullehals, med nydelig farge!

  SvarSlett
 2. Flott hals! Heldigvis har jeg ikke opplevd såre fingre av garn. Håper det kun gjelder dette garnet for din del... Nydelig hentejakke under her!

  SvarSlett
 3. Så fin hals:)
  Takk for hyggelig kommentar på bloggen min, legger meg til hos deg jeg også:)

  Ha en fin dag :D

  SvarSlett
 4. Så herlig hals, nydelig farge!
  Ang såre fingre, så sliter jeg også med det (skyldes i bunn og grunn eksemen), men det er verst med rent ullgarn for min del. Men Aderma Exomega har gode fuktighetskremer som "reparerer" huden kjapt - verdt å prøve kanskje?

  Koselig at du vil være med på gi-borten min =)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails