onsdag 23. november 2011

Garnstund

Strikketøy, nøsting av garn og en kopp te mens jeg venter på at lillesøster skal våkne fra duppen...

Hespetreet er etter min bestemor, og min mor har faktisk fått det reparert hos en snekker siden noen av eikene (pinnene som garnet henger på, litt usikker på hva de heter) var i stykker. Så det er faktisk håp om man skulle finne et gammelt ødelagt hespetre på loftet eller på et loppemarked.

Garnet og strikketøyet er til et prosjekt jeg håper på å få ferdig til dåpen i jula. Men det er heldigvis ikke dåpskjolen jeg holder på med, den er kjøpt ferdigsydd og ligger klar allerede.

5 kommentarer:

 1. En garnvinne med sin egen historie; så fint!

  Ha en fortsatt flott midtukedag =)

  SvarSlett
 2. Det så koselig ut! Jeg har også snurret garn i dag, men gjorde det mens snuppene lekte på gulvet, de synes det er så fascinerende med gannvinda som snurrer rundt og rundt. Håper du koste deg, og jeg gleder meg til å se det ferdige prosjektet!

  ... Ps, man skal aldri vente på at sovende barn våkner, man skal bare nyte og be om at de sover leeeenge! ;)

  SvarSlett
 3. Det så ut som en koselig stund! Garnvinde står på min ønskeliste i år, så da håper jeg julenissen har fått det med seg! :)

  SvarSlett
 4. Det så koselig ut å leke med hespetre, ønsker meg slikt ett en gang. Men du Janne, du skrev en kommentar i innlegget mitt om min altfor liten kjole til min snuppe på 2 år. Ville du kjøpe den til din snuppe? Var det slik jeg forsto deg? Jeg har egentlig ikke så fryktelig lyst til å selge den, har vanskelig for å ta penger for strikkeplagg av en eller annen grunn (hvis ikke noen bestiller da:)).....MEN ...kunne du tenkt deg å bytte med noe? Feks strikkeplagg du har strikket? Det hadde jeg satt veldig pris på.Hvis du er interessert i det, må du gjerne sende meg en mail på: lenalill@bluezone.no

  SvarSlett
 5. Det hørtes ut som en koselig stund, bare nøstinga funker som den skal. Hehe, har slitt noen ganger med floker og rot mens jeg nøster men heldigvis ikke ofte. :-)
  Hespetre er genialt, så gøy at ditt faktisk har gått i arv. :-)) Veldig kjekt at det kan fikses om det skulle trenges, man har alt for lett for å kaste ting. :/
  Skjønn jente i en flott drakt i innlegget under her, forresten. :-)) Morsomt med mønster man ikke skjønner noe av før de er ferdigstrikket. :)
  Har forresten lagt deg til i blogglisten min, håper det er greit. :)
  Ha en flott uke.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails