mandag 27. september 2010

Bursdagsbolero


I går ble prinsessen vår ett år, og i den anledning har jeg strikket på en bolero i lengre tid. En halv time før gjestene kom var boleroen ferdig montert og påsydd silkebånd, så det var altså på hengende håret jeg rakk å få den ferdig, men det gikk akkurat. :)

Boleroen en strikket i Pickles Cashmerino (nok et supermykt garn fra Pickles) med mønster fra Knit Simple Fall 2007. Linken går til ravelry siden jeg ikke har funnet oppskriften andre steder enn i papirutgaven av bladet. Garnet passer mønsteret veldig bra synes jeg, og fargen er en helt nydelig støvrosa. Jeg har strikket slavisk etter mønsteret, med det ene avviket at jeg har gått ned til pinnestørrelse 2.5 for å få riktig strikkefasthet. Mønsteret bare går opp til 9 mnd, men jeg strikket i vei på ,den størrelsen og satset på at det skulle gå bra. Det viste seg at det gikk utmerket og boleroen passer helt fint til vår tulle på ett år. Den er faktisk nesten er litt stor, så nå håper jeg den  holder til jul også,  men det skal det sies at vår prinsesse har en veldig liten og nett figur da. Jeg vil si at størrelsen tilsvarer 74-80.

Til slutt noen actionbilder av bursdagsbarnet.

7 kommentarer:

 1. Åh, så søt den var! Kjempe fin og herlig farge!
  Gratulerer med 1 årsdagen til ei nydelig tulle :)
  Ha en fin kveld, klem

  SvarSlett
 2. Kjempe fine bolero! Og nydelige farge! :) ravelry er ein kjekke plass....

  SvarSlett
 3. For en skjønn vest!! Og enda skjønnere jente! Har ikke vært på besøk hos deg før, men her var det jammen med mye fint! Alt sammen egentlig:) Legger deg til listen min sånn at jeg kan følge deg videre!

  SvarSlett
 4. Å, så herlig fin bolero!

  Første gang jeg er på bloggen din - her kommer jeg igjen (har lagt meg til som følger).

  Takk for at du vil være med på mitt gi bort-lotteri! :-)

  SvarSlett
 5. Nydelig både jente og jakke!!! Perfekt farge til henne også, og jammen ser det utrolig jevnt og fint strikket ut. Nesten maskinstrikk, jo!!

  SvarSlett
 6. For en flott bolero, ønske ønske ;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails