mandag 6. september 2010

Inspirasjon


Jeg er relativ fersk i strikkingens verden og føler meg langt fra utlært, men jeg har likevel en stund nå hatt lyst til å begynne å hekle. Da jeg var i Oslo i sommer ruslet jeg som vanlig innom en bokhandel på leting etter noen spennende håndarbeidsbøker. Det var nemmelig den nydelige boken "Myk Start" som var inspirasjonen som fikk meg til å begynne å strikke da jeg var gravid, og siden har jeg kjøpt fine bøker når jeg har kommet overr dem. Heklebøker har jeg imidlertid slitt med å finne, de har enten vært for avansert eller så har jeg ikke hatt lyst til å hekle oppskriftene.

Lykken var derfor stor da jeg på Manglerud Senter møtte en hyggelig jente som, tross at jeg sa jeg ikke var ute etter noe spesielt, oppmuntret meg til å kjøpe denne hvis jeg kunne tenke meg å begynne med hekling. Jeg må si jeg er veldig glad jeg fikk det tipset, for  dette er akkurat den hekleboken jeg har vært på utkikk etter. Masse fine oppskrifter og veldig enkle beskrivelser av teknikker (noe som er viktig for en nybegynner for meg). Så tusen takk du ukjente dame som anbefalte denne, og nå sender jeg anbefalingen videre til alle dere som er interessert i å begynne med hekling.

Boken heter "Helt enkel hekling" og er skrevet av Tove Fevang.

God hekling!

2 kommentarer:

  1. Knallmye fint i den boka, har nettopp lånt den på biblioteket ;)

    SvarSlett
  2. Åh, den så veldig fin ut! Jeg er ikke spesielt god på hekling, det begrenser seg liksom til fastmaskekanter og bestemorruter. Skulle gjerne lært litt mer, men jeg burde kanskje utnytte kompetansen til min mor håndarbeidslæreren først? ;)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails